Badeværelse til alle boliger

Her på siden har du mulighed for at finde en masse inspiration til dit nye og flotte badeværelse. Du har ligeledes mulighed for, at danne et overblik over de mange forskellige moderne og funktionelle badeværelsesløsninger, som Bedre Bad Aabybro kan tilbyde dig. Som din badspecialist rådgiver vi dig altid, så du får de bedste løsninger til lige præcis dit hjem.

Hos Ny-Bro VVS og Ventilation – Bedre Bad Aabybro hjælper vi dig med alle dine bad opgaver. Uanset omfanget eller størrelsen af din badopgave, så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi løser alt fra den løbende vandhande, udskiftning af armaturer og toilet til totalrenovering af dit badeværelse. Kontakt os allerede i dag, og lad Ny-Bro VVS og Ventilation løse opgaven effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er altid imødekommende, og står klar til at besvare dine tvivlsspørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer her.

 

Vil du vide mere? Bliv klogere her:

 

Husk at du altid er velkommen i vores flotte udstilling på Skeelslundvej i Aabybro.

Butikkens åbningstider er:

Onsdag kl. 15.00 – 17.30

Fredag kl. 15.00 – 17.30

Lørdag kl. 10.00 – 13.00

Her skaber vi løsninger: Over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.