Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Badeværelse til alle boliger

Her på siden har du mulighed for at finde en masse inspiration til dit nye og flotte badeværelse. Du har ligeledes mulighed for, at danne et overblik over de mange forskellige moderne og funktionelle badeværelsesløsninger, som Bedre Bad Aabybro kan tilbyde dig. Som din badspecialist rådgiver vi dig altid, så du får de bedste løsninger til lige præcis dit hjem.

Hos Ny-Bro VVS og Ventilation – Bedre Bad Aabybro hjælper vi dig med alle dine bad opgaver. Uanset omfanget eller størrelsen af din badopgave, så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi løser alt fra den løbende vandhande, udskiftning af armaturer og toilet til totalrenovering af dit badeværelse. Kontakt os allerede i dag, og lad Ny-Bro VVS og Ventilation løse opgaven effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er altid imødekommende, og står klar til at besvare dine tvivlsspørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Husk at du altid er velkommen i vores flotte udstilling på Skeelslundvej i Aabybro.

Butikkens åbningstider er:

Onsdag kl. 15.00 – 17.30

Fredag kl. 15.00 – 17.30

Lørdag kl. 10.00 – 13.00

Her skaber vi løsninger: Over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 27 07 00
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon