Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Badeværelses inspiration

Her hos Bedre Bad Aabybro er vi eksperter i at hjælpe vores kunder, med at finde inspiration til deres badeværelse. Gennem årene har forhandlere under Bedre Bad gennemført et meget stort antal badeværelser landet over. I de forskellige løsninger er der meget stor variation – for smag og ønske om stil er heldigvis forskellig fra boligejer til boligejer. Hvilket krav har du til indretning og funktionalitet? Du har naturligvis en masse idéer, men er måske på jagt efter nogle flere. Og her kan du lade dig inspirere af de mange udførte Bedre Bad løsninger. Vi mener at alle fortjener et personligt badeværelse, hvor der er fokus på komfort og funktionalitet.

Det er vigtigt du overvejer, skal det være et stort eller et lille badeværelse? Gulvstående eller væghængt toilet? Rundt eller firkantet spejl? Vi kan hjælpe med alle dine ønsker.

Vi tilbyder derfor at hjælpe dig med inspiration til, hvordan du skaber dit personlige badeværelse, der lever op til alle dine krav og ønsker. Der er mange forskellige bud på, hvad et personlig badeværelse bør rumme. Det er vi også helt klar over, du finder derfor ikke to badeværelser hos os, som er fuldstændig ens. Når vi i samarbejde med vores kunder, begynder processen til skabe et personligt badeværelse, er det vigtig man griber det rigtig an. Her er god kommunikation nøgleordet. Vi lytter nemlig til vores kunders behov og ønsker, og udvikler der ud fra løsninger, som kan inspirerer vores kunder til at finde den perfekte løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit vask og hylde - Duravit toilet af Starck - Unidrain afløb - Vola bruser og vandhane

Den bedste kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten uanset om det gælder valget af materialer eller det arbejde, som skal udføres. Alle vores leverandører er pålidelige samarbejdspartner, som kun leverer produkter af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi, at alle vores kunder får indfriet deres forventninger til et godt badeværelse, der rummer komfort og velbehag. Badeværelset er trods alt et af de vigtigste rum i huset. Uanset hvem man er, starter og slutter dagen altid på badeværelset. Det bør derfor også være et rum, man er glad for, og hvor man har en følelse af velbehag. Det er selvfølgelig ikke nok at produkterne er i høj kvalitet, det samme skal det arbejde der udføres også være. Det finder du hos os! Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte inde for deres område. Det garanterer, at alle vores kunder får en service af den højeste kvalitet. Vi skaber kun langtidsholdbare løsninger, der giver en komfort og et funktionelt finish. Alt vores rådgivning er baseret på mange års erfaring, og en faglig viden inden for VVS og energi.

Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger!

Se de flotte løsninger og husk: Vi udfører også individuelle badeværelser til kunder over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon