BADEVÆRELSE TIL ALLE BOLIGER

En udvidelse, ombygning eller renovering af badeværelse kan oftest være et uoverskueligt projekt for de fleste. Dog har du her på siden mulighed for at få en masse inspiration, som du med fordel kan tage med i dine overvejelser.

Vidste du, at dit badeværelse er det dyreste at ombygge pr. kvadratmeter sammenlignet med boligens øvrige rum? Derfor er det også ekstremt vigtigt, at du bliver præsenteret for samtlige moderne og funktionelle løsninger, som netop kan dække din husstands behov. Det kræver nemlig oftest en større investering, og derfor får du mest tilfredshed af din investering ved at blive kyndig vejledt omkring relevante løsninger. Det sikrer du ved et valg gennem Bedre Bad Aabybro grundet vores mange års erfaring og viden. Lad os sammen skabe dit drømmebadeværelse.

Få inspiration og ny viden

Du kan først og fremmest få en masse inspiration fra vores flotte udstilling, hvor vi har opstillet en række delløsninger, hvor du har mulighed for at danne et hurtigt og klart overblik over hvilke typer af badeværelsesløsninger, som vi kan tilbyde dig. Vi har udstillet løsninger i mange forskellige prisklasser, design, funktionalitet og indretning. Vi rammer derfor bredt, og du kan med garanti finde inspiration til netop dit fortrukne badmiljø. En anden fordel med vores flotte udstilling er nemlig, at du har mulighed for at mærke og føle på materialerne og badeværelsesmøblerne. Det er en unik mulighed, som du ikke har adgang til gennem brochurer og magasiner.

Samtidig tilbyder Bedre Bad Aabybro samtidig et gratis og uforpligtende badtjek til dig. Det er ligeledes din vej til erfaren og kompetent rådgivning, som kan lede dig hen mod en badeværelsesløsning, som netop passer husstandens behov. Det sker ved, at vi ganske gratis og uforpligtende gennemgår dit badeværelse fra A til Z. Til sidst vil vores erfarne og kompetente medarbejdere opstille en række funktionelle og moderne løsninger til dig. Det vil i langt højere grad give dig klarhed og overblik over dine muligheder. Du kan læse mere om badtjekket her.

Hvad kan vi tilbyde dig? 

Når du overvejer udvidelse, ombygning eller totalrenovering af dit badeværelse, så skal du altid vælge en autoriseret VVS-installatør. Det får du, når du vælger Bedre Bad Aabybro. Vi har mange års erfaring og viden på området, og kan samtidig kalde os for BBA Certificeret Vådrumsinstallatør. Det er din garanti for, at kvaliteten i arbejdets udførelse er i top, og samtidig stemmer valget af materialer overens med den givne lovgivning. Hvis ikke du vælger en autoriseret VVS-installatør, så kan det i sidste ende blive ekstremt omkostningsfuldt for dig. Årsagen heraf skal findes ved, at et badeværelse er et vådrum, og hvis ikke udførelsen af arbejdet er tilstrækkelig, og man samtidig vælger de forkerte materialer, så kan der opstå vand- og fugtskader. Det kan i værste fald ødelægge boligens vægge, gulve og lofte.

Vælg Bedre Bad Aabybro, og du sikrer en professionel samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. Du kan trygt stole på, at opgaven bliver løst til tiden og i rette kvalitet.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have eventuelle spørgsmål. Vi står altid til rådighed, og er klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig. Du finder vores kontaktinformationer her.

Hos Ny-Bro VVS og Ventilation – Bedre Bad Aabybro hjælper vi dig med alle dine bad opgaver.

Læs mere om:

Bedre Bad

Badeværelse inspiration

Totalløsninger på bad

Og husk: Du er altid velkommen i vores flotte udstilling på Skeelslundvej i Aabybro.

Butikkens åbningstider er:

Onsdag kl. 15.00 – 17.30

Fredag kl. 15.00 – 17.30

Lørdag kl. 10.00 – 13.00

Her skaber vi løsninger: Over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.