Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Speicalister i badeværelser

En udvidelse, ombygning eller renovering af badeværelse kan oftest være et uoverskueligt projekt for de fleste. Dog har du her på siden mulighed for at få en masse inspiration, som du med fordel kan tage med i dine overvejelser.

Vidste du, at dit badeværelse er det dyreste at ombygge pr. kvadratmeter sammenlignet med boligens øvrige rum? Derfor er det også ekstremt vigtigt, at du bliver præsenteret for samtlige moderne og funktionelle løsninger, som netop kan dække din husstands behov. Det kræver nemlig oftest en større investering, og derfor får du mest tilfredshed af din investering ved få personlig rådgivning, hvor vi skaber en unik løsning til dit nye badeværelse. Ved at vælge Bedre Bad Aabybro er du sikret en holdbar kvalitetsløsning grundet vores mange års erfaring og viden. Lad os sammen skabe dit drømmebadeværelse.

Få inspiration og ny viden

Du kan først og fremmest få en masse inspiration fra vores flotte udstilling, hvor vi har opstillet en række delløsninger, hvor du har mulighed for at danne et hurtigt og klart overblik over hvilke typer af badeværelsesløsninger, som vi kan tilbyde dig. Vi har udstillet løsninger i mange forskellige prisklasser, design, funktionalitet og indretning. Vi rammer derfor bredt, og du kan med garanti finde inspiration til netop dit fortrukne badmiljø. En anden fordel med vores flotte udstilling er nemlig, at du har mulighed for at mærke og føle på materialerne og badeværelsesmøblerne. Det er en unik mulighed, som du ikke har adgang til gennem brochurer og magasiner.

Samtidig tilbyder Bedre Bad Aabybro samtidig et gratis og uforpligtende badtjek til dig. Det er ligeledes din vej til erfaren og kompetent rådgivning, som kan lede dig hen mod en badeværelsesløsning, som netop passer husstandens behov. Det sker ved, at vi ganske gratis og uforpligtende gennemgår dit badeværelse fra A til Z. Til sidst vil vores erfarne og kompetente medarbejdere opstille en række funktionelle og moderne løsninger i høj kvalitet til dig. Det vil i langt højere grad give dig klarhed og overblik over dine muligheder. Du kan læse mere om vores gratis badtjek herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Hvad kan vi tilbyde dig?

Når du overvejer udvidelse, ombygning eller totalrenovering af dit badeværelse, så skal du altid vælge en autoriseret VVS-installatør. Det får du, når du vælger Bedre Bad Aabybro. Vi har mange års erfaring og viden på området, og kan samtidig kalde os for BBA Certificeret Vådrumsinstallatør. Det er din garanti for, at kvaliteten i arbejdets udførelse er i top, og samtidig stemmer valget af materialer overens med den givne lovgivning. Hvis ikke du vælger en autoriseret VVS-installatør, så kan det i sidste ende blive ekstremt omkostningsfuldt for dig. Årsagen heraf skal findes ved, at et badeværelse er et vådrum, og hvis ikke udførelsen af arbejdet er tilstrækkelig, og man samtidig vælger de forkerte materialer, så kan der opstå vand- og fugtskader. Det kan i værste fald ødelægge boligens vægge, gulve og lofte. Når du vælger Bedre Bad Aabybro, så har du også vores ekspertviden inden for ventilation i boligen til rådighed. Ventilation handler ikke kun om bedre komfort og trivsel. Det handler også om at sikre huset mod skader – herunder kan du læse mere om ventilation.

Vælg Bedre Bad Aabybro, og du sikrer en professionel samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. Du kan trygt stole på, at opgaven bliver løst til tiden og i rette kvalitet.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have eventuelle spørgsmål. Vi står altid til rådighed, og er klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

Hos Ny-Bro VVS og Ventilation – Bedre Bad Aabybro hjælper vi dig med alle dine bad opgaver uanset om det gælder:

 • Nyt badeværelse
 • Renovering af dit eksisterende badeværelse
 • Ud- og tilbygning af badeværelset
 • Udskiftning af moduler og elementer i dit badeværelse
 • Ventilation til boligen
Bedre Bad - Bedre Energi - håndvask - vandhane

Læs mere om hvad vi kan tilbyde inden for Bedre Bad:

Og husk: Du er altid velkommen i vores flotte udstilling på Skeelslundvej i Aabybro.

Butikkens åbningstider er:

Onsdag kl. 15.00 – 17.30

Fredag kl. 15.00 – 17.30

Lørdag kl. 10.00 – 13.00

Her skaber vi løsninger: Over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon