BADUDSTILLING OG SHOWROOM

Alle, der går med tanker om et nyt badeværelse eller en ny energiløsning, kan i vores meget store udstilling og showroom lade sig inspirere og hente nyttig viden.

Her kan du komme helt tæt på produkter og elementer; se delløsninger, farver og mærke materialer og få et godt indblik i teknik.

Du finder vores showroom/udstilling på vores adresse Skeelslundvej 2, Aabybro og butikkens åbningstider er:

 Onsdag

 15.00 - 17.30

 Fredag

 15.00 - 17.30

 Lørdag

 10.00 - 13.00


Vi glæder os til at vise dig rundt i udstillingen med bad- og energiløsninger, der er den største af sin art i Nordjylland.

Bliv opdateret på de nyeste trends

Det kan være svært, at danne sig det fulde overblik over samtlige produkter, badeværelsesmøbler og løsninger, som netop findes på markedet i dag. Derfor kan du med fordel besøge vores flotte udstilling af delløsninger. Her har du mulighed for at danne et hurtigt og klart overblik over dine muligheder.

En anden vigtig fordel som er vigtig, at have med i sine overvejelser er, at vores showroom giver dig en anden vinkel på tingene end eksempelvis brochurer og magasiner. Her har du nemlig mulighed for at mærke og føle på produkterne og badeværelsesmøblerne. Du har derfor i langt højere grad mulighed for at foretage det rigtige valg af materialer.

Find indretningsidéer

Når du besøger vores flotte udstilling, så har du samtidig mulighed for, at få gode råd og vejledning fra vores erfarne og kompetente medarbejdere. Grundet vores mange års erfaring har vi netop mulighed for, at rådgive dig om de nyeste trends, produkter og løsninger på markedet. Hvis du samtidig har skabt et overblik over, hvilke behov dit nye badeværelse skal dække, så har vi mulighed for at indsnævre dine muligheder yderligere. Det betyder altså, at du kan fokusere på færre indretningsløsninger, og derved gå i dybden med disse.

Vi ser frem til dit besøg i vores flotte badudstilling, og lad os sammen skabe en god start på dine badeværelses drømme.

Galleri med badeværelsesinspiration

Du finder flere indretningsidéer her

Hos Bedre Bad Aabybro ved vi om nogen, hvor vigtige indretningsidéer er i overvejelserne omkring et nyt og moderne badeværelse til dit hjem. Derfor har du mulighed for at læse mere om funktionelle badeværelser her.

Du kan samtidig overveje vores gratis og uforpligtende badtjek, som Bedre Bad Aabybro tilbyder til alle, som overvejer udvidelse, ombygning eller renovering af sit badeværelse. Du finder mere information om badtjek her.

 

Vil du læse mere? Bliv klogere her: