Badudstilling og showroom

Alle, der går med tanker om et nyt badeværelse eller en ny energiløsning, bør kigge forbi vores store showroom og bad udstilling nær Aalborg. Her kan du lade dig inspirere og få nyttig viden fra en fagmand. Du kan også komme helt tæt på produkterne og se nærmere på delløsninger, farver, materialer og teknikken.

Du finder vores showroom, udstilling og vvs-butik på vores adresse Skeelslundvej 2, Aabybro og butikkens åbningstider er:

Onsdag

15.00 - 17.30

Fredag

15.00 - 17.30

Lørdag

10.00 - 13.00


Vi glæder os til at vise dig rundt i Nordjyllands største udstilling med bad- og energiløsninger.

Bliv opdateret på de nyeste trends

Det kan være lidt af en udfordring, at danne sig det fulde overblik over smarte produkter og moderne løsninger, som der findes på markedet. Derfor kan du med fordel besøge vores flotte udstilling, der er fyldt med delløsninger, badeværelsesmøbler og elementer. Her kan du danne et klart overblik over dine muligheder og få en snak med en bad- og energiekspert.

En anden vigtig fordel som er vigtig, at have med i sine overvejelser er, at vores showroom giver dig en anden vinkel på tingene sammenlignet med de traditionelle brochurer og magasiner. Du kan her se, mærke og føle produkterne og badeværelsesmøblerne på tæt hold. Herigennem har du i højere grad mulighed for at foretage de rigtige valg af produkt, overflade og materiale.

Find indretningsidéer

Når du besøger vores flotte udstilling, så har du samtidig mulighed for, at få gode råd og vejledning fra vores erfarne og kompetente medarbejdere. Grundet vores mange års erfaring har vi netop mulighed for, at rådgive dig om de nyeste trends, produkter og løsninger på markedet. Hvis du samtidig har skabt et overblik over, hvilke behov dit nye badeværelse skal dække, så har vi mulighed for at indsnævre dine muligheder yderligere. Det betyder altså, at du kan fokusere på færre indretningsløsninger, og derved gå i dybden med disse.

Vi ser frem til dit besøg i vores flotte badudstilling, og lad os sammen skabe en god start på dine badeværelses drømme.

Få badeværelsesinspiration i badudstillingen

Vores badudstilling er målrettet alle interesserede i nyt badeværelser og moderne energiløsninger. Udstillingen ligger inden for kørselsafstand fra byer som Aalborg, Aabybro, Thy, Vendssyssel, Himmerland, Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Støvring, Skørping og Løgstør.

Du finder flere indretningsidéer her

Hos Bedre Bad Aabybro ved vi om nogen, hvor vigtige indretningsidéer er i overvejelserne omkring et nyt og moderne badeværelse til dit hjem. Derfor har du mulighed for at læse mere om funktionelle badeværelser her.

Du kan samtidig overveje vores gratis og uforpligtende badtjek, som Bedre Bad Aabybro tilbyder til alle, som overvejer udvidelse, ombygning eller renovering af sit badeværelse. Du finder mere information om badtjek her.

Vil du læse mere? Bliv klogere her: