Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i kobber

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Badudstilling og showroom

Alle, der går med tanker om et nyt badeværelse eller en ny energiløsning, bør kigge forbi vores store showroom og bad udstilling nær Aalborg. Her kan du lade dig inspirere og få nyttig viden fra en fagmand. Du kan også komme helt tæt på produkterne og se nærmere på delløsninger, farver, materialer og teknikken.

Du finder vores showroom, udstilling og vvs-butik på vores adresse Skeelslundvej 2, Aabybro og butikkens åbningstider er:

Onsdag
15.00 – 17.30

Fredag
15.00 – 17.30

Lørdag
10.00 – 13.00

Vi glæder os til at vise dig rundt i Nordjyllands største udstilling med bad- og energiløsninger.

Bliv opdateret på de nyeste trends

Det kan være lidt af en udfordring, at danne sig det fulde overblik over smarte produkter og moderne løsninger, som der findes på markedet. Derfor kan du med fordel besøge vores flotte udstilling, der er fyldt med delløsninger, badeværelsesmøbler og elementer. Her kan du danne et klart overblik over dine muligheder og få en snak med en bad- og energiekspert.

En anden vigtig fordel som er vigtig, at have med i sine overvejelser er, at vores showroom giver dig en anden vinkel på tingene sammenlignet med de traditionelle brochurer og magasiner. Du kan her se, mærke og føle produkterne og badeværelsesmøblerne på tæt hold. Herigennem har du i højere grad mulighed for at foretage de rigtige valg af produkt, overflade og materiale.

Find indretningsidéer

Når du besøger vores flotte udstilling, så har du samtidig mulighed for, at få gode råd og vejledning fra vores erfarne og kompetente medarbejdere. Grundet vores mange års erfaring har vi netop mulighed for, at rådgive dig om de nyeste trends, produkter og løsninger på markedet. Hvis du samtidig har skabt et overblik over, hvilke behov dit nye badeværelse skal dække, så har vi mulighed for at indsnævre dine muligheder yderligere. Det betyder altså, at du kan fokusere på færre indretningsløsninger, og derved gå i dybden med disse.

Vi ser frem til dit besøg i vores flotte badudstilling, og lad os sammen skabe en god start på dine badeværelses drømme.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit vask og hylde - Duravit toilet af Starck - Unidrain afløb - Vola bruser og vandhane

Du finder flere indretningsidéer her

Hos Bedre Bad Aabybro ved vi om nogen, hvor vigtige indretningsidéer er i overvejelserne omkring et nyt og moderne badeværelse til dit hjem. Derfor har du mulighed for at læse mere om funktionelle badeværelser herunder.

Du kan samtidig overveje vores gratis og uforpligtende badtjek, som Bedre Bad Aabybro tilbyder til alle, som overvejer udvidelse, ombygning eller renovering af sit badeværelse. Du finder mere information om badtjek herunder.

Vil du læse mere? Bliv klogere her:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon