Bedre Bad – Bedre Energi

Bedre Bad – Bedre Energi er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder med fagfolk og specialister indenfor badeværelser og bryggers. 

 Kæden har eksisteret i mere end 20 år og består af 52 forretninger, hvilket betyder at kæden dækker hele Danmark i arbejdet med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed. 

Dine individuelle ønsker i fokus

Hos Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro er vores mål at sikre dig et resultat, som lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. 

Vi løser opgaven på to måder: Med faglighed og en professionel tilgang til hver eneste opgave. Samtidig med dette bruger vi vores viden. Vi er konstant på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers. 

Styr på hele processen

Mange privatpersoner oplever renoverings- eller byggeprojekter som meget ressourcekrævende.

Det har vi taget konsekvensen af: Vi påtager os den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. 

Du ikke skal bekymre dig om i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver – det har vi styr på. Og du har kun én og samme kontaktperson under hele forløbet. 

Vi har de førende mærker

Som Bedre Bad – Bedre Energi forhandler arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og –løsninger til bad og bryggers. Materialer og teknik matcher godt og det er gennemført håndværk. Det er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers. 

Vi skaber badeværelser og energiløsninger over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.