Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani spejl med lys

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Bedre Bad – vi gør drømmen til virkelighed

Bedre Bad – Bedre Energi er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder med fagfolk og specialister indenfor bl.a. badeværelser og bryggers. Kæden har eksisteret i mere end 20 år og består af 52 forretninger, hvilket betyder at kæden dækker hele Danmark i arbejdet med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Vores samarbejde med kæden Bedre Bad gør, at vi konstant er på forkant med de nyeste tendenser inden for boligindretning, badeværelser og energi. Vi er derfor utrolig godt klædt på til at løse selv de mest komplicerede VVS opgaver. Vi får hele tiden tilført ny viden omkring teknologi og funktionalitet. Vi er det oplagte valg uanset om du har brug for et nyt energianlæg eller en totalrenovering af boligen.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi kan vi tilbyde uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse eller en fuldstændig renovering af dit eksisterende badeværelse. Med mere end 20 års erfaring og en landsdækkende tilstedeværelse, forstår vi dine ønsker og behov, og er altid klar til at assistere dig. Ring til os i dag eller skriv til os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan omdanne dit badeværelse til et drømmebad med det nyeste inden for design og funktionalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Dine individuelle ønsker i fokus

Hos Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro er vores mål at sikre dig et resultat, som lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav til at arbejdet og produkter er udført i høj kvalitet.

Vi løser opgaven på to måder: Med faglighed og en professionel tilgang til hver eneste opgave. Samtidig med dette bruger vi vores erfaring. Vi har gennem mange år udført en en lang række forskellige opgaver. Vi har lavet alt fra totalrenovering af gamle badeværelser til et nyt badeværelse, der rummer komfort og de bedste materialer til en udskiftning af vandhanen. Uanset om opgaven er stor eller lille, så gør vi vores bedste for at leverer en service, som alle parter er 100 procent tilfreds med.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe bruser

Styr på hele processen

Mange privatpersoner oplever renoverings- eller byggeprojekter som meget ressourcekrævende. Det kan ofte være svært at danne sig et overblik, og derfor virker projektet uoverskueligt.

Det har vi taget konsekvensen af: Vi påtager os den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering.

Du skal ikke bekymre dig om, hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver – det har vi styr på. Du har kun én og samme kontaktperson under hele forløbet, der altid står til rådighed og kan besvare dine spørgsmål.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Vi har de førende brands

Som Bedre Bad – Bedre Energi forhandler arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og løsninger til bad og bryggers. Materialer og teknik matcher godt og du kan forvente gennemført håndværk i enhver opgave. For vi ved, at den rette kvalitet i både produkter og udførelse er afgørende levetiden og funktionaliteten af dit nye bad og bryggers.

Vi skaber nye badeværelser og energiløsninger over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon