GRATIS BADTJEK

God start på et nyt badeværelse

En udvidelse, ombygning eller totalrenovering kan være et uoverskueligt projekt for de fleste, og det kan være svært at finde ud af, hvor man bør starte. Det kan et badtjek være med til at løse for dig, hvor du har mulighed at få sparring gennem en erfaren og kompetent badekspert. Hvis du derfor går med drømmen om et nyt og moderne badeværelse, så kan du med fordel læse med her.

Vidste du, at dit badeværelse er det dyreste rum at ombygge pr. kvadratmeter sammenlignet med boligens øvrige rum? Det er derfor ekstremt vigtigt, at du bliver præsenteret for samtlige moderne og funktionelle løsninger på markedet. Det er din garanti for, at du får mest tilfredshed af din investering, og glæde af dit nye og flotte badeværelse mange år ud i fremtiden.

Nyt badeværelse øger komforten

Oftest forbinder vi boligens badeværelse med komfort. Det betyder altså, at med et moderne og funktionelt badeværelse øger du samtidig boligens samlede komfort. Vores generelle erfaring er ligeledes, at det har en positiv påvirkning på boligens værdi. Dette er en vigtig faktor, at have med i sine overvejelser, da din investering i dit badeværelse kan betales tilbage gennem et eventuelt boligsalg.

Før du øger boligens komfort er det samtidig ekstremt vigtig, at være opmærksom på ens egne behov og præferencer. Dette er selvfølgelig første prioritet. Det er nemlig vigtigt, at kende til husstandens præferencer, det gør nemlig, at man har mulighed for at indsnævre sit fokus efter færre badeværelsesløsninger. Der kan være flere årsager til, at man har forskellige behov, hvor ens livsfase kan have en markant betydning. Hvis man eksempelvis har små børn, så lægger man mere vægt på et praktisk og funktionelt badeværelse. Hvis man derimod har udeboende børn eller lignende, så lægger man i højere grad vægt på wellness-lignede forhold. Derfor skal du altid vælge en badekspert med mange års erfaring og den nødvendige viden, så du netop bliver præsenteret for de muligheder, som netop er skræddersyet til dig og dine præferencer.

Bestil dit gratis badtjek i dag

Du har her på siden mulighed for at bestille dit gratis badtjek i dag, og samtidig er ganske uforpligtende for dig. Du kan bestille dit badtjek ved at indtaste dine oplysninger her på siden.

Når du har bestilt dit badtjek, så vil du få besøg af vores erfarne og kompetente medarbejdere. Her vil vi gennemgå dit badeværelse fra A til Z. Det gælder altså alt fra klinker, vask, afløb, brusekabine og ventilation. Løbende har du samtidig mulighed for at stille eventuelle tvivlsspørgsmål, som vores badekspert med garanti kan svare på. Vi noterer løbende relevante overvejelser og muligheder ned, hvor vi til sidst kan opstille en række badeværelsesløsninger til dig. I relation til ovenstående er det altså en fordel, at man har dannet sig et overblik over husstandens behov. På den måde har vi i langt højere grad mulighed for at indsnævre løsningerne til dig.

Ved et badtjek gennem Bedre Bad Aabybro sikres det, at du bliver præsenteret for samtlige moderne og funktionelle løsninger på markedet. Det sker ved, at vi løbende er opdateret med viden om trends, materialer og badeværelsesmøbler. Årsagen heraf skal findes ved, at vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører. Derved har vi hurtig og nem adgang til ny viden gennem sparring blandt vores erfarne og dygtige kollegaer.

BOOK et gratis badtjek her:

Totalløsning til dig

Lad Bedre Bad Aabybro sikre, at dine badeværelsesdrømme bliver opfyldt. Du kan gennem en totalløsning overlade alt arbejdet til os. Det betyder, at vi er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. Vi er din eneste kontakt, og du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelige resultat. Vi tager selv kontakt til relevante håndværkere, som er nødvendige til udarbejdelsen af dit badeværelse – herunder tømrer, murer og elektriker.

Bedre Bad Aabybro er altid imødekommende, og vi står klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig, så du kan opleve følelsen af et nyt badeværelse. Du finder vores kontaktinformationer her.

Vil du blive klogere? Læs mere her: