Totalløsninger

Betydningen af ordet totalløsning er hos os meget simpel: Det betyder at vi styrer hele den praktiske proces med at etablere dit nye badeværelse eller bryggers – men først når du har bestemt alle de detaljer, som løsningen skal omfatte.

Nyt badeværelse? 

Start med et badtjek, hvor dine nuværende faciliteter og installationer tjekkes - og hvor vi kan præsentere dig for nogle forskellige muligheder for modernisering/renovering. 

Kontakt os på tlf. på 70 27 07 00 allerede i dag og bestil gratis Badtjek.

Fra idé til virkelighed

Dit personlige badeværelse skal være baseret på dine idéer, krav og ønsker. I denne proces er vi naturligvis også med: Vi rådgiver og inspirerer – og hjælper med at få afdækket alle behov. Med vores viden og erfaring kan vi se ekstra muligheder og præsentere dem for dig. Det hele fastholdt med den budgetramme og den økonomi, som du ønsker at løsningen skal holde sig inden for. Og sidst, men ikke mindst: Vi opstiller en tidsplan for hele projektet.

Resultat: Du ved præcist, hvad du får. Hvad det koster og hvor lang tid, det tager at etablere. Det giver dig tryghed, når dine idéer skal gøres til virkelighed.

Husk: Vi udfører totalløsninger inden for bad over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

 

Vil du vide mere? Her kan du læse mere: