Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Totalløsninger til nyt bad

Betydningen af ordet totalløsning er hos os meget simpel: Det betyder at vi styrer hele den praktiske proces med at etablere dit nye badeværelse eller bryggers – men først når du har bestemt alle de detaljer, som løsningen skal omfatte.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Komplet totalløsning til badeværelse

Med en totalløsning til nyt badeværelse håndterer vi opgaven fra A til Z. Vi styrer projektet fra første besøg til det færdige resultat. Du kommer med input til badeværelsesindretning, hvorefter vi håndterer opgaven helt indtil dit nye badeværelse kan tages i brug. Det vil sige, at vi overholder aftalte tidsplaner, hyrer de nødvendige håndværkere og fagfolk. Med en totalløsning fra Ny-Bro VVS skal du blot læne dig tilbage og afvente, at drømmebadeværelset bliver realiseret.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Nyt badeværelse?

Start med et badtjek, hvor dine nuværende faciliteter og installationer tjekkes – og hvor vi kan præsentere dig for nogle forskellige muligheder for modernisering/renovering.

Kontakt os på tlf. allerede i dag og bestil gratis Badtjek.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser - Unidrain skraber

Fra idé til virkelighed

Dit personlige badeværelse skal være baseret på dine idéer, krav og ønsker. I denne proces er vi naturligvis også med: Vi rådgiver og inspirerer – og hjælper med at få afdækket alle behov. Med vores viden og erfaring kan vi se ekstra muligheder og præsentere dem for dig. Det hele fastholdt med den budgetramme og den økonomi, som du ønsker at løsningen skal holde sig inden for. Og sidst, men ikke mindst: Vi opstiller en tidsplan for hele projektet.

Resultat: Du ved præcist, hvad du får. Hvad det koster og hvor lang tid, det tager at etablere. Det giver dig tryghed, når dine idéer skal gøres til virkelighed.

Husk: Vi udfører totalløsninger inden for bad over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon