Blikkenslager- og blikarbejde

Blikkenslagerfaget går mange hundrede år tilbage, og der er stadig dele af det gamle håndværk, som anvendes i dag. Hos Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro holder vi det gamle håndværk i hævd – dog med tilsætning af moderne værktøj og teknikker.

Ved at få udført et blikkenslagerarbejde fra Ny-Bro VVS, får du altid et håndværk som er i topkvalitet, med den nyeste viden indenfor området. Blikkenslagerarbejder kan give dine bygninger eller facade et nyt pust, og få dit hus til at fremstå bedre ud af til. Vores blikkenslagerarbejder gælder alt indenfor blik, og med os som blikkenslager får du altid det aftalte produkt. Det betyder at vi altid overholder frister, priser og produkt. Derfor får du altid en professionel håndværker som kender sit kram, og sætte ære i at levere og bruge et gammelt stykke håndværk.

Vedligeholdelsesfri og æstetiske kvaliteter

Vi udfører blikopgaver i stor stil. Fra tagrender og nedløb over kviste og skotrender til facader i moderne butiks- og bygningsdesign. Hvis du har ønsker om et mere specielt stykke arbejde, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er meget behjælpelige og sætter altid service i højsædet.

- Tagrender og nedløb

- Zink beklædning

- Skifertag

En veludført blikopgave er både vedligeholdelsesfri, meget holdbar og økonomisk. Dit hus vil mange år fremover fremstå frisk og smuk ud af til. Herudover er vi mange, som også finder at den er smuk og tilfører æstetiske kvaliteter til arkitekturen og designet.

Vi servicerer kunder med blikkenslagerarbejde over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.