Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Skifertag specialister i Aabybro

Med et tag af skifer fremstår huset smukt og harmonisk – og det gør det for øvrigt i rigtig mange år. At lægge et skifertag kræver akkuratesse og udvidede håndværksmæssige kompetencer – og det får du med NY-BRO VVS & Ventilation. Vi rykker ud fra Aabybro og er din professionelle partner til dit tagprojekt.

Gennem årene har vi udført et stort antal skifertage. Vi har eksempelvis udført skifertage til nybyggeri såvel som på ældre, klassiske ejendomme. Kontakt os og hør mere til vores referencer og se billeder af vores projekter.

Du kan her på siden findes mere information omkring, hvorfor du netop skal vælge et tag af skifer til din bolig. Samtidig finder du information om de mange fordele, som er forbundet med de forskellige typer af skifer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Få et uforpligtende tilbud på skifertag

Skal dit tag udskiftes eller repareres? Eller overvejer du at få etableret et helt nyt skifertag til boligen? Uanset hvilken type af skiferarbejde, som du har behov for at få løst, så kan Bedre Bad Aabybro hjælpe dig i mål.

Ved valg af et skifertag får du et smukt og stilfuldt finish på din bolig, som er med til at give din bolig mere personlig. Det skal ikke være nogen hemmelig, at det kræver en større investering ved valg af skifer. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du vælger en professionel og erfaren håndværker. Det sikres derfor, at du får mest tilfredshed for din investering, og glæde af dit tag mange år ud i fremtiden. Ved valg af Bedre Bad Aabybro sikres det, at der er stor fokus på kvaliteten i vores arbejde. Dit tag bliver lagt med kvalitetsmaterialer, højt engagement og effektivitet, som sikrer at taget har lang levetid – uanset om du vælger kunstskifer, imiteret skifter eller naturskifer.

Lad NY-BRO VVS & Ventilation være din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. Vi ser frem til at høre fra dig, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have eventuelle spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - regndråber

Vi klarer både kunstskifer, imiteret skifer og naturskifer

Som du sikkert har bemærket, så findes der flere forskellige tagtyper og samtidigt også flere typer af skifer. Vores generelle erfaring er, at de fleste skifertage bliver lagt med enten kunstskifer eller imitereret skifer. Dog skal man ikke glemme naturskifer, som også er en skifertype der bliver brugt en gang imellem. Uanset hvilken type skifer du ønsker, så kan du forvente, at vi har den samme tilgang til opgaven, og samtidigt den nødvendige viden til skabelsen af det perfekte skifertag til netop din bolig. Det kan være svært, at danne sig det fulde overblik over samtlige fordele og ulemper, som de forskellige typer af skifer besidder. Dog kan du forvente med Bedre Bad Aabybro som din samarbejdspartner, at det netop er din adgang til kyndig ekspert rådgivning. Det er din garanti for, at du bliver præsenteret for at dit nye tag er lavet i de rigtige materialer, som stemmer overens med dine præferencer, behov, budget og holdning til finish.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Få del af de mange fordele ved skifertag

Der er mange fordele, som er forbundet med nye tage af skifer. Dog er den mest markante og bemærkelsesværdige fordel nemlig levetiden på dit tag. Skifer er nemlig ekstrem modstandsdygtig overfor vand, støv og blæst. Derved kan dit skifertag holde i rigtig mange år ud i fremtiden. Samtidig kræver dit tag minimal vedligeholdelse og service, hvis dit tag ellers bliver lagt af en erfaren skiferekspert. Dog kan du trygt læne dig tilbage ved valg af Bedre Bad Aabybro til løsning af dine skiferopgaver. Du skal blot nyde det endelige resultat, hvor du med garanti vil få glæde af dit tag mange år ud i fremtiden.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud, og lad os sammen give din bolig et flot og stilfuldt finish. Hvis du er i tvivl om hvilken type af skifer du skal vælge, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Bedre Bad Aabybro står altid klar med kyndig vejledning og rådgivning. Få del af de mange fordele ved skifertag allerede i dag, og bestil os til et uforpligtende tilbud her.

Skifertag i høj kvalitet – vi leverer skifertage til hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon