Tagrender og nedløb

Vi er eksperter i tagrender og nedløb til at bortlede regnvand. Vi udfører alle former for blikarbejde - både reparation og opføring af nye tagrender.

Tagrender og nedløb skal jævnligt holdes rene og fri for blade og fyrenåle - dette skal du sørge for at der bliver gjort løbende. Men skulle der opstå en skade eller huller, så skal du med det samme kontakte Ny-Bro VVS & Ventilation.

Rengør tagrender og nedløb løbende

En almindelig villa modtager op til 100 tons vand og sne om året. Hvis nedbøren ikke kan ledes væk via nedløb, så kan der opstå fugt- og facadeskader på din bolig. Vandskader på huset i forbindelse med fyldte tagrender dækkes oftest ikke af forsikringen.

Samtidigt kan en flisebelagt terasse tage skade, når en overfyldt tagrende får lov at stå til. Det er derfor vigtigt at holde tagrenden ren og i god stand.

Fleksible blikkenslagere i Aabybro

Vi udfører blikarbejde på tagrender og nedløb i forskellige materialer:

  • Zink
  • Aluminium
  • Kobber

Herudover kan vi også skabe funktionelle løsninger i plast.

Hos Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro har vi eget blikværksted, hvor der produceres tagrender og andre produkter i flere slags materialer efter behov. Vi kommer også hos dig – vi kommer over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.