Tagrender og nedløb

Vi er eksperter i tagrender og nedløb til at bortlede regnvand. Vi udfører alle former for blikarbejde - både reparation og opføring af nye tagrender. Tagrender og nedløb skal jævnligt holdes rene og fri for blade og fyrenåle - dette skal du sørge for at der bliver gjort løbende. Men skulle der opstå en skade eller huller, så skal du med det samme kontakte Ny-Bro VVS & Ventilation.

En almindelig villa modtager op til 100 tons vand og sne om året. Hvis nedbøren ikke kan ledes væk, så kan der opstå fugt- og facadeskader på din bolig. Vandskader på huset i forbindelse med en fyldt tagrende dækkes i de fleste tilfælde ikke af forsikringen. Det er derfor vigtigt at holde tagrenden ren og i god stand.

Fleksible blikkenslagere i Aabybro

Vi udfører blikarbejde på tagrender og nedløb i forskellige materialer:

  • Zink
  • Aluminium
  • Kobber

Herudover kan vi også skabe funktionelle løsninger i plast.

Hos Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro har vi eget blikværksted, hvor der produceres tagrender og andre produkter i flere slags materialer efter behov. Vi kommer også hos dig – vi kommer over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.