Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Tagrender og nedløb

Vi er eksperter i tagrender og nedløb til at bortlede regnvand. Vi udfører alle former for blikarbejde – både reparation og opføring af nye tagrender.

Tagrender og nedløb skal jævnligt holdes rene og fri for blade og fyrenåle – dette skal du sørge for at der bliver gjort løbende. Men skulle der opstå en skade eller huller, så skal du med det samme kontakte Ny-Bro VVS & Ventilation.

Bedre Bad - Bedre Energi - boligforening udefra

Rengør tagrender og nedløb løbende

En almindelig villa modtager op til 100 tons vand og sne om året. Hvis nedbøren ikke kan ledes væk via nedløb, så kan der opstå fugt- og facadeskader på din bolig. Vandskader på huset i forbindelse med fyldte tagrender dækkes oftest ikke af forsikringen.

Samtidigt kan en flisebelagt terasse tage skade, når en overfyldt tagrende får lov at stå til. Det er derfor vigtigt at holde tagrenden ren og i god stand.

Bedre Bad - Bedre Energi - boligforening udefra

Fleksible blikkenslagere i Aabybro

Vi udfører blikarbejde på tagrender og nedløb i forskellige materialer:

  • Zink
  • Aluminium
  • Kobber

Herudover kan vi også skabe funktionelle løsninger i plast.

Hos Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro har vi eget blikværksted, hvor der produceres tagrender og andre produkter i flere slags materialer efter behov. Vi kommer også hos dig – vi kommer over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon