FJERNVARME – let og billigt 

Mere end 62% af alle danske boliger er opvarmet med fjernvarme – og der kommer løbende flere til. Fjernvarme er oftest overskudsvarme fra produktion af elektricitet og varme fra afbrændingen af affald. 

Det er med til at gøre prisen lav. Samtidig er det den energiform, som udleder mindst CO2.

Og endelig er det den opvarmningsform, hvor du som bruger lettest får adgang til energi og hvor du er fremtidssikret bedst muligt.

Ønsker du fjernvarme?

Så kan vi hjælpe dig med at få det etableret. Vi har stor ekspertise i at etablere fjernvarmeløsninger i alle former for byggeri. Der er dog en forudsætning som skal være opfyldt: Der, hvor bygningen er placeret, skal der være rørforbindelser til fjernvarmeværket, som man kan tilkoble sig.

Har du fjernvarme, så kan du gøre det endnu billigere

Vi anbefaler dig følgende:

• Nye ventiler

Termostatventiler på de ældre fjernvarmeanlæg (over 10-15 år) måler kun på vandtemperaturen i rørene – ikke på rumtemperaturen! Og dét koster dig rigtig mange penge!

Ved at styre varmen bedre kan du spare meget – eksempelvis ved at skifte termostater og ventiler.

• Nye gulvvarmeventiler

Udskift manuelle gulvvarmeventiler til termostater eller elektronisk styring

• A-mærket cirkulationspumpe

Vær sikker på at cirkulationspumpen er A-mærket – mindre strømforbrug

• Ny varmvandsbeholder/veksler

• Isolering af varmerør

• Vejrkompenseringsanlæg

 

Tag en snak med Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro om dine muligheder for fjernvarme og gode besparelser ved modernisering af eksisterende anlæg.

Kontakt os for et tjek af dit anlæg. Find her din lokale energivejleder.

Vi løser alle typer fjernvarmeopgaver over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.