Bedre Bad - Bedre Energi - intelligent varmestyring

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Gaskedel

Er tiden inde til at installere en gaskedel eller måske udskifte den gamle? Eller skal du have foretaget eftersyn? Så kontakt os – vi kender teknologien og kravene til sikkerhed.

Eksempelvis er vi grundige, når det kommer til vejledning i brug af nyopsat gaskedel. Det er vores ansvar, at den nye ejer brugsmæssigt er klædt godt.

Hvad er en gaskedel?

En gaskedel bruger naturgas til at producere varme og varmt brugsvand til din bolig. Under forbrændingen af naturgassen bliver der dannet kuldioxid og vanddamp, som netop bruges til opvarmningen af din bolig.

Hvor meget sparer man med en gaskedel?

Der kan opnås store energibesparelser ved at udskifte både ældre og nye gaskedler til moderne A-mærkede gaskedler. Vores anbefaling er at udskifte en gaskedel, hvis den er over 15 år gammel. Der er nemlig sket betydelige fremskridt inden for gaskedler og deres evne til at udnytte den tilførte energi.

Vi vurderer at en ny kondenserende naturgaskedel kan spare dig et sted mellem 15-30 procent på din energiregning.

Markedets bedste – med garanti

Heller ikke når det gælder gaskedler er vi gået på kompromis med kvaliteten. Vi sælger og opsætter de bedste kedler, der er på markedet – for det handler om varmeøkonomi, driftsmæssige fordele og sikkerhed. Og i kraft af den høje kvalitet får du som bruger en ekstra lang garanti på kedlen og det udførte arbejde.

Vi projekterer og installerer gaskedler og naturgasanlæg hos kunder over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon