Gratis energiberegning
til boligejere

Beregn din boligs energimærke her!

Få en gratis energiberegning af boligen

Vores gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over besparingspotentialet ved energioptimering af boligen. Ved at udfylde nedenstående formular vil du få et overblik over potentielle energibesparelser og værdiforøgelse, når du energioptimerer dit hus.

Prøv vores gratis energiberegner her

Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Hvis du udfylder begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte din lokale Bedre Energi specialist. Find ham her.

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

Energiberegneren giver dig både svar på besparelser og værdiforøgelse af boligen. Dette er blot et estimat på boligens energimæssige tilstand og hvis du ønsker en præcis mærkning og et overblik over hvor der kan optimeres, så kræver dette et energitjek af dit hus.

Få energirådgivning ud fra beregening

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning hos din lokal ekspert i energioptimering og energirenovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vi dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet. Energivejlederen vil gennemgå dit hus fra A til G, og samtidig vise dig dine muligheder. Hvis der ønskes kan du altid få et uforpligtende tilbud på energioptimering af hus, på de anbefalinger som er givet.

Energimærket spiller en afgørende rolle ved bolighandel

Et energioptimeret hus vil altid give pluspoint hos en potentiel køber, når dit hus eller bolig skal sælges. Da flere købere lægger større vægt på ejendommes tekniske installationer og energimærkning, vil du med en energirenoveret bolig have et forspring på boligmarkedet. Samtidigt får du også fornøjelsen af en lavere elregning, hvilket en potentiel køber til boligen også vil have stor interesse i. Med andre ord, vil et energioptimeret hus vil altid give pluspoint hos en potentiel køber ved salg af dit hus eller bolig. Det er også vores erfaringer at de fleste huse i Danmark kan opnå store energibesparelser, og derved højere energimærkning ved blot at indføre nogle små indgreb.

Du kan få et personligt overblik over din bolig ved bestilling af vores Energitjek. Her kommer vi ud og besigtiger din bolig med formålet, at tjekke og vurdere boligens energimæssige tilstand samt give dig overblik over de energimæssige forbedringer vi kan tilbyde.