Pillefyr & Stokerfyr

Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro tilbyder et større udvalg af pille- og stokerfyr. 
Med sådant et fastbrændselsanlæg er du sikker på en høj energiudnyttelse, hurtig opvarmning og effektiv og miljøvenlig forbrænding.

Vedligeholdelse fastholder høj effekt

Vi udfører kompetent service og vedligeholdelse på pille- og stokerfyr. En god ting for så sikre du optimalt drift på anlægget. Køber du fyr hos os, kan serviceeftersyn indgå som en del af prisen.

God investering 

De moderne pille- og stokerfyr er meget driftsøkonomiske, hvilket gør dem til en god investering. Et moderne pille- og stokerfyr tjener sig typisk hurtigt ind igen. Udover dette er det også en miljøvenlig opvarmningsform: Et pillefyr forbrænder næsten pillerne fuldstændigt og denne forbrænding er CO2 neutral. Prisen på brændsel til pillefyr holder sig langt mere stabil end f.eks. oliepriserne. 

Overvejer du et pillefyr eller et stokerfyr?

Hvis du overvejer om du skal skifte til et pillefyr eller et stokerfyr, så kontakt os allerede i dag på tlf.: 70 27 07 00

Vi projekterer og installerer pillefyr/stokerfyr over hele Thy, Vendsyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør. 

 

Læs meget mere om pillefyr/stokerfyr her:

Spar halvdelen af varmeregningen med et stokerfyr eller pillefyr