Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Pillefyr & Stokerfyr

Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro tilbyder et større udvalg af pillefyr og stokerfyr. Med et fastbrændselsanlæg som disse er du sikker på en høj energiudnyttelse, hurtig opvarmning samt effektiv og miljøvenlig forbrænding.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Vedligeholdelse fastholder høj effekt

Vi udfører kompetent service og vedligeholdelse på pille- og stokerfyr. Jævnlig service på dit pillefyr og stokerfyr sikrer dig optimalt drift og længere levetid på dit fastbrændselsanlæg. Køber du dit fyr hos os, kan et årligt serviceeftersyn af dit pillefyr eller stokerfyr indgå som en del af prisen. Kontakt os på tlf. for at aftale nærmere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Er pillefyr og stokerfyr økonomiske?

De moderne pille- og stokerfyr er meget driftsøkonomiske, hvilket gør dem til en god investering. Et moderne pille- og stokerfyr tjener sig typisk hurtigt ind igen. Udover dette er det også en miljøvenlig opvarmningsform: Et pillefyr forbrænder næsten pillerne fuldstændigt og denne forbrænding er CO2 neutral. Prisen på brændsel til pillefyr holder sig langt mere stabil end f.eks. oliepriserne. Udskifter du det gamle oliefyr med et pillefyr, så vil du i fremtiden heller ikke blive ramt af stigninger i afgifter på fyringsolie. Du kan normalt spare mindst halvdelen af dine varmeudgifter ved at skifte dit olie- eller naturgasfyr ud med et træpillefyr.

Bedre Bad - Bedre Energi - intelligent varmestyring

Overvejer du et pillefyr eller et stokerfyr?

Hvis du overvejer om du skal skifte til et pillefyr eller et stokerfyr, så kontakt os allerede i dag på tlf.

Vi projekterer og installerer pillefyr/stokerfyr over hele Thy, Vendsyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

Læs meget mere om pille- og stokerfyr her:

Du kan spare halvdelen af varmeregningen med et stokerfyr eller pillefyr, læs hvordan du sparer på varmeregningen med stokerfyr eller pillefyr herunder.

Kunne du tænke dig personlig hjælp til pillefyr og stokerfyr? Tøv ikke med at kontakte os på tlf.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon