Solceller

Vi vil alle gerne have besparelser i vores energibudget – og kan vi få det samtidig med, at vi også giver miljøet en hånd, så er det bare perfekt. Solceller, solvarmeanlæg og andre vedvarende energikilder er derfor populære valg i dagens Danmark. Solceller og solvarmeanlæg er nemlig en effektiv og miljøvenlig måde at udnytte solens stråler og solens energi på. Med solceller kan du opleve følelsen af et mere miljø- og energirigtigt alternativ - samtidigt med at du opnår besparelser i energiøkonomien. Yderligere er grøn energi er med til at sikre et godt miljø, da man undgår brug af fossile brændsler som f.eks. kul og olie ved opvarmning af husstanden.

Vi leverer løsningen

Uanset løsningsmodel sørger vi for, at dit solcelleanlæg bliver nøje tilpasset din bolig behov. Det er med til at sikre den optimal udnyttelse af solens energi og god økonomi - både nu og på sigt.

Førende produkter

Hos Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro står vi inde for det, vi leverer. Derfor fører vi kun de bedste produkter og materialer - også inden for solceller og solvarmeanlæg. Sammen med en præcist udført installation sikrer det dig en løsning i topklasse, som du vil have glæde af mange år fremover.

Generelle råd

På markedet findes der flere forskellige typer af brands og størrelser på solceller. Det er altså værd, at undersøge markedet for samtlige muligheder, før du laver en investering. Du kan ved af valg af Bedre Bad Aabybro trygt stole på, at du får den nødvendige og kyndige vejledning, før du laver en investering. Derved har du mulighed for at blive præsenteret for samtlige moderne og funktionelle løsninger, som passer til netop din husstands behov.

Det sker gennem vores certificering som BBA Energivejleder, samtidig med at vi løbende er opdateret med ny viden og udviklingen af trends i markedet. Det sker gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører. Derved har vi hurtig og nem adgang til ny ekspert viden gennem sparring blandt vores kompetente og erfarne kollegaer.

Det er samtidig ekstremt vigtigt, at du har dannet et overblik over husstandens forbrug. Vores erfaring viser nemlig, at nogen husstande ikke opnår en fordelagtig økonomisk gevinst ved investering i solceller. Årsagen heraf skal findes ved, at forbruget simpelthen ikke stemmer overens med investeringen. Hvis du synes, at det kan være uoverskueligt at danne sig det fulde overblik over ens forbrug, så er Bedre Bad Aabybro selvfølgelig også behjælpelige med det.

Brug vores viden

Få yderligere information om, hvilke besparelser du kan opnå med dagens moderne solceller og solvarmeanlæg. Kontakt os og træk på vores viden. Besøg også vores showroom, hvor du kan se de elementer, som indgår i anlæggene og produktionen af grøn strøm.

Er du i tvivl om at solvarmeanlæg eller solceller kan anvendes i forbindelse med din bolig og dens placering, så tilkald os. Vi går forholdene igennem og kan hurtigt give dig et svar.

Vi installerer solcelleanlæg over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.