Specialister i solvarme Aabybro

Skal du bygge om eller lave en tilbygning til huset, så tænk solvarme ind i projektet fra starten. Kontakt os og vi er behjælpelig gennem hele processen: Fra den første skitse, til solfangerne er tilsluttet og fungerer. Med et effektivt solvarmeanlæg får du en miljøvenlig og fleksibel løsning. Og så er det en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

Mange ligheder mellem solvarme og jordvarme

Du kan også vælge et jordvarmeanlæg, hvor du med en varmepumpe kan udnytte den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Solvarme og jordvarme fungerer i princippet på samme måde og uanset hvilken løsning du går med, så kan du spare op til 60 % på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme.

Selv når det er overskyet, og dagene er korte, så kan både solfangere og jordvarme udnytte solens energi og varme.

Lad os præsentere dig for dagens moderne solvarme-teknologi som sikrer dig at dit nye solvarmeanlæg er optimeret til dit behov for opvarmning af dit hus, varmt brugsvand og elforbruget.

Lokale eksperter i solvarme og jordvarme Aabybro

Vi hjælper kunder med solvarme og jordvarme over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør. Kontakt os for en uforpligtende snak om installation af solvarmeanlæg eller jordvarme til din bolig.