EFFEKTIV Solvarme

Skal du bygge om eller lave en tilbygning til huset, så tænk solfangere ind i projektet fra starten. Kontakt os og vi er behjælpelig gennem hele processen: Fra den første skitse, til anlægget er tilsluttet og fungerer. Med et effektivt solvarmeanlæg får du en miljøvenlig og fleksibel løsning. Og så er det en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

Solvarme er også jordvarme

Du kan også vælge et jordvarmeanlæg, hvor du med en varmepumpe kan udnytte den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Uanset om du vælger sol- eller jordvarme, kan du spare op til 60 % på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme. 

Selv når det er overskyet, og dagene er korte, så kan solfangere og jordvarme stadig udnytte solens energi.

Lad os præsentere dig for dagens moderne solvarmeteknologi som sikrer dig at dit nye solvarmeanlæg er optimeret til dit behov for opvarmning af dit hus, varmt brugsvand og elforbruget.

Vi installerer solvarmeanlæg over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.