Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Solvarme specialister i Aabybro

Skal du bygge om eller lave en tilbygning til huset, så tænk solvarme ind i projektet fra starten. Kontakt os og vi er behjælpelig gennem hele processen: Fra den første skitse, til solfangerne er tilsluttet og fungerer. Med et effektivt solvarmeanlæg får du en miljøvenlig og fleksibel energiløsning. Og så er det en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Sådan fungerer solvarme og solenergi

Forestil dig, at solens stråler er små energipakker, der bare venter på at blive brugt. Solvarme er en smart måde at fange disse energipakker på og omdanne dem til varme. Det er lidt som at lave en kop te ved at lade solen varme vandet op.

I et solvarmeanlæg har vi noget, der hedder solfangere. De er som store solbriller, der suger solens stråler til sig. De er placeret på taget eller andre steder, hvor solen skinner meget. Når solens stråler rammer solfangerne, bliver de omdannet til varme. Denne varme sendes gennem rør og ind i en stor beholder, lidt som en termokande, hvor varmen overføres til vandet. Dette varme vand kan du så bruge til at varme dit hus op eller til at tage et dejligt varmt bad. Det er en smart og effektiv måde at bruge solens energi på, og det kan endda hjælpe dig med at spare penge på din varmeregning.

Men solen kan bruges til mere end bare at varme vand op. Solenergi er en bredere term, der dækker over alle de måder, vi kan bruge solens energi på. Udover solvarme kan vi også bruge solen til at lave elektricitet. Det gør vi med noget, der hedder solceller. Det er lidt som små batterier, der oplades af solen. Når solens stråler rammer solcellerne, bliver de omdannet til elektricitet, som du kan bruge til at tænde for lyset, se tv, lave mad og meget mere. Med solceller kan du blive mere uafhængig af strømnettet og spare penge på din elregning.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Mange ligheder mellem solvarme og jordvarme

Du kan også vælge et jordvarmeanlæg, hvor du med en varmepumpe kan udnytte den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Solvarme og jordvarme fungerer i princippet på samme måde og uanset hvilken løsning du går med, så kan du spare op til 60 % på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme.

Selv når det er overskyet, og dagene er korte, så kan både solfangere og jordvarme udnytte solens energi og varme.

Lad os præsentere dig for dagens moderne solvarme-teknologi som sikrer dig at dit nye solvarmeanlæg er optimeret til dit behov for opvarmning af dit hus, varmt brugsvand og elforbruget.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Fordelene ved solvarme og solenergi

Solvarme og solenergi har mange fordele for både miljøet og din økonomi. Ved at investere i solvarme og solenergi kan du opnå en række betydelige fordele:

  1. Reducere afhængighed af fossile brændstoffer: Ved at udnytte solens energi som en vedvarende og ren energikilde kan du reducere din afhængighed af fossile brændstoffer som naturgas og olie. Dette bidrager til at mindske udledningen af skadelige drivhusgasser, der er ansvarlige for klimaforandringer.
  2. Besparelser på energiomkostninger: Solvarme og solenergi kan medføre betydelige besparelser på dine energiomkostninger. Ved at udnytte solens gratis og ubegrænsede energi til opvarmning af dit hjem og produktion af elektricitet kan du reducere behovet for at købe energi fra eksterne kilder. Dette kan resultere i en markant sænkning af din elregning og varmeregning over tid.
  3. Stabil og pålidelig energiforsyning: Solvarme og solenergi giver dig en stabil og pålidelig energiforsyning. Uanset ændringer i energipriser og forsyningssikkerhed kan du være sikker på, at solen vil levere energi til dine solvarmeanlæg og solcelleanlæg. Dette gør dig mindre sårbart over for eksterne faktorer og prisstigninger på traditionelle energikilder.
  4. Øget værdi af dit hjem: Ved at investere i bæredygtige og energieffektive løsninger som solvarme og solenergi kan du øge værdien af dit hjem. Mange boligkøbere er i dag bevidste om vigtigheden af grøn energi og bæredygtighed. Et hjem med solvarmeanlæg og solcelleanlæg kan derfor være mere attraktivt på markedet og tiltrække potentielle købere.

Ved at vælge solvarme og solenergi som en energiløsning investerer du ikke kun i din egen fremtid, men også i en mere bæredygtig planet. Kontakt os i dag for at lære mere om de mange fordele ved solvarme og solenergi, og lad os hjælpe dig med at realisere disse fordele i dit eget hjem.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Kontakt din lokale solvarme og jordvarme ekspert i Aabybro

Vi hjælper kunder med solvarme og jordvarme over hele Thy, Vendsyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør. Kontakt os for en uforpligtende snak om installation af solvarmeanlæg eller jordvarme til din bolig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon