Varmepumper inden for både jordvarme, luft til vand og luft til luft

Der er gode grunde til at tænke alternativt: Med en alternativ energikilde kan du producere din egen energi; give miljøet en hjælpende hånd og spare rigtigt meget på boligens energiudgifter.

Varmepumpe-teknologien har undergået en voldsom udvikling gennem de seneste år. I dag er teknologien særdeles virkningsfuld – og for dig som boligejer kan det sikre meget store besparelser, når boligen skal varmes op og du skal have adgang til brugsvand.

Varmepumper:

Der findes flere typer varmepumpe:

- Jordvarmepumpe

- Luft til vand varmepumpe

- Luft til luft varmepumpe

- Grundvandsvarmepumpe

Hvilken type du bør vælge, afhænger af dine boligforhold; din grunds størrelse, beliggenhed med mere. Du kan læse mere om de forskellige typer herunder.  

Jordvarme

Ved jordvarme placeres en lang slange lægges i snoninger i ca. en meters dybde på din grund. Med denne metode slipper du for at bore, men du er nødt til at få gravet en hel del af din grund op. Grunden skal desuden være ret stor. Omvendt er der hele året rundt adgang til den varme, som er opmagasineret i jorden.

Luftvarme

Luftvarme er den varmeudvindingsmetode, som giver den letteste installation, da der hverken kræves boring eller udlægning af slanger.Selv når det er koldt udenfor, kan varmepumpen producere energi til din bolig. 

Grundvand

Vandet pumpes op fra en grundvandsboring til en varmeveksler, hvor energien indvindes. Vandet sendes så tilbage gennem en anden boring. Også her kan der hentes energi hele året rundt.

Hør mere om varmepumper

Kontakt Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro og få en nærmere præsentation af de forskellige varmepumpeløsninger. Du kan også se et udvalg af dagens moderne varmepumpeteknologi i vores showroom.

Vi projekterer og installerer varmepumper over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.