varmepumpe – installation og service

Vi kan levere og montere enhver form for alternativ varmeløsning herunder jordvarme, luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper.

Der er gode grunde til at tænke alternativt

Med en alternativ energikilde kan du producere din egen energi, give miljøet en hjælpende hånd, spare på boligens energiudgifter samtidigt med at du opnår varmt brugsvand og en lun temperatur i dit hus — kort sagt et bedre indeklima.

Varmepumpeteknologi har undergået en voldsom udvikling gennem de seneste år. I dag er teknologien særdeles virkningsfuld – og for dig som boligejer kan det sikre meget store besparelser, når boligen skal varmes op og du skal have adgang til brugsvand.

Varmepumper:

Der findes flere typer varmepumpe:

  • Jordvarmepumpe
  • Luft til vand varmepumpe
  • Luft til luft varmepumpe
  • Grundvandsvarmepumpe

Hvilken type du bør vælge, afhænger af dit behov og dine boligforhold; din grunds størrelse, beliggenhed med mere. Du kan læse mere om de forskellige typer herunder.

Jordvarmepumpe

Ved jordvarme anlægges ca. 300 meter slange i snoninger i ca. en meters dybde på din grund. Med denne metode slipper du for at bore, men du er nødt til at få gravet en hel del af din grund op. Grunden skal desuden være ret stor. Omvendt er der hele året rundt adgang til den varme, som er opmagasineret i jorden.

Luft til vand varmepumpe

 Med en luft til vand varmepumpe er du sikret varme og varmt vand i boligen. Denne type varmepumpe er meget billigere at installere end et jordvarmeanlæg, da din have ikke skal graves op i forbindelse med nedlægning af slanger. Med en luft til vand varmepumpe kan du producere din egen energi og dermed spare mange penge.

Luft til luft varmepumpe

Luftvarme er den varmeudvindingsmetode, som giver den letteste installation, da der hverken kræves boring eller udlægning af slanger. Selv når det er koldt udenfor, kan varmepumpen producere energi til din bolig.

Grundvandspumpe

Vandet pumpes op fra en grundvandsboring til en varmeveksler, hvor energien indvindes. Vandet sendes så tilbage gennem en anden boring. Også her kan der hentes energi hele året rundt.

Vi er eksperter i alle typer af varmepumper

Kontakt Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro og få en nærmere præsentation af de forskellige varmepumpeløsninger. Vi tilbyder rådgivning til hvilken varmepumpe der passer bedst til dig og hustandens behov. Du kan også se et udvalg af dagens moderne varmepumpeteknologi i vores bad- og energiudstilling.

Vi projekterer og installerer varmepumper over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.