Bedre Bad Løsninger

Velfærdsløsninger

Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro udfører ikke blot installation af energi- og vand/varmeanlæg hos industri- og erhvervskunder. Vi udfører også i stor stil velfærdsløsninger.

Vi kan vi tilbyde flot designede og funktionelle velfærdsrum – skræddersyede til de krav, som den enkelte virksomhed har. Løsningerne skabes i forbindelse med: 

• Produktionen

Skabelse/modernisering af velfærdsrum (bad og toilet) til medarbejderne i produktionen. Stor fokus på funktionalitet, hygiejne og rengøringsvenlighed.

• Administrationen

Etablering af toiletfaciliteter til medarbejderne i administrationen. Fokus på design, funktionalitet og hygiejne.

• Møde-/konferencefaciliteter

Her er der tale om løsninger med repræsentativ karakter i forbindelse med reception, møde- og konferencefaciliteter. Fokus på design, unik funktionalitet og spændende detaljer.

Moderne løsninger – mindre forbrug

Når det handler om velfærdsrum, så har man også i virksomhederne fokus på løsninger, som reducerer forbruget af såvel vand som energi.  Med moderne og intelligente produkter kan vi skabe løsningerne, der lever op til dette: Berøringsfrie armaturer med automatisk åbne-/lukkefunktion og fastindstillet vandtemperatur; lavtskyllende toiletter og vandbesparende brusere.

Vi skaber velfungende løsninger for vores erhvervskunder over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.