Bedre Bad løsninger

Vi skaber velfærdsløsninger for erhverv

Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro udfører ikke blot installation af energi- og vand/varmeanlæg hos industri- og erhvervskunder. Vi udfører også i stor stil velfærdsløsninger. Vi vælger at kalde toilet- og badfaciliteter for en velfærdsløsning, da det er netop hvad de er. Velfærd for jeres medarbejder, i form af flotte og funktionelle nye toiletter og badeværelse ud fra en bedre bad løsning.

Vi kan vi tilbyde flot designede og funktionelle velfærdsrum – skræddersyede til de krav, som den enkelte virksomhed har. Hver løsning bliver lavet i samarbejde med jer, og vi rådgiver ud fra jeres behov og ønsker. Derudover vil i aldrig få en ensartet løsning, da hvad vi foreslår vil altid tage udgangspunkt i jeres behov. Dette er vores tilbud om en bedre bad løsning til jer! Løsningerne skabes i forbindelse med:

Velfærdsløsninger til produktionen

Vi kan modernisere og skabe velfærdsrum med bad og toilet til medarbejderne i produktionen. Her ligges stor fokus på hygiejnen, og en individuel løsning. Velfærdsrum til produktionen, er specielt afhængig af hvilken slags produktionsvirksomhed der er tale om. Derudover skal det være rengøringsvenligt, og funktionaliteten skal matche forbruget i produktionen.

Velfærdsløsninger til administrationen

Vi kan ligeledes etablere toiletfaciliteter til medarbejderne i administrationen. Her behøves rengøringsvenligheden ikke at være i top, men beholde et større fokus på selve designet. Derudover skal hygiejnen stadig være i top, samt at funktionaliteten er tilpasset behovet i administrationen.

Velfærdsløsninger til møde og konferencer

Her er der tale om løsninger med repræsentativ karakter i forbindelse med reception, møde- og konferencefaciliteter. Her kan der ligges større fokus på unikke og spændende detaljer og design hvis ønskes. Derudover kan der laves spændende funktioner. Et nyt badeværelse eller toilet som rigtig kan leges med.

Moderne løsninger med mindre forbrug

Når det handler om velfærdsrum, så har man også i virksomhederne fokus på løsninger, som reducerer forbruget af såvel vand som energi. Med moderne og intelligente produkter kan vi skabe løsningerne, der lever op til dette: Berøringsfrie armaturer med automatisk åbne- og lukkefunktion og fastindstillet vandtemperatur; lavtskyllende toiletter og vandbesparende brusere.

Vi skaber velfungende løsninger for vores erhvervskunder over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.