Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Bedre Bad løsninger

Vi skaber velfærdsløsninger for erhverv

Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro udfører ikke blot installation af energi- og vand/varmeanlæg hos industri- og erhvervskunder. Vi udfører også i stor stil velfærdsløsninger. Vi vælger at kalde toilet- og badfaciliteter for en velfærdsløsning, da det er netop hvad de er. Velfærd for jeres medarbejder, i form af flotte og funktionelle nye toiletter og badeværelse ud fra en bedre bad løsning.

Vi kan vi tilbyde flot designede og funktionelle velfærdsrum – skræddersyede til de krav, som den enkelte virksomhed har. Hver løsning bliver lavet i samarbejde med jer, og vi rådgiver ud fra jeres behov og ønsker. Derudover vil i aldrig få en ensartet løsning, da hvad vi foreslår vil altid tage udgangspunkt i jeres behov. Dette er vores tilbud om en bedre bad løsning til jer! Løsningerne skabes i forbindelse med:

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Velfærdsløsninger til produktionen

Vi kan modernisere og skabe velfærdsrum med bad og toilet til medarbejderne i produktionen. Her ligges stor fokus på hygiejnen, og en individuel løsning. Velfærdsrum til produktionen, er specielt afhængig af hvilken slags produktionsvirksomhed der er tale om. Derudover skal det være rengøringsvenligt, og funktionaliteten skal matche forbruget i produktionen.

Velfærdsløsninger til administrationen

Vi kan ligeledes etablere toiletfaciliteter til medarbejderne i administrationen. Her behøves rengøringsvenligheden ikke at være i top, men beholde et større fokus på selve designet. Derudover skal hygiejnen stadig være i top, samt at funktionaliteten er tilpasset behovet i administrationen.

Velfærdsløsninger til møde og konferencer

Her er der tale om løsninger med repræsentativ karakter i forbindelse med reception, møde- og konferencefaciliteter. Her kan der ligges større fokus på unikke og spændende detaljer og design hvis ønskes. Derudover kan der laves spændende funktioner. Et nyt badeværelse eller toilet som rigtig kan leges med.

Erhvervs bruser

Moderne løsninger med mindre forbrug

Når det handler om velfærdsrum, så har man også i virksomhederne fokus på løsninger, som reducerer forbruget af såvel vand som energi. Med moderne og intelligente produkter kan vi skabe løsningerne, der lever op til dette: Berøringsfrie armaturer med automatisk åbne- og lukkefunktion og fastindstillet vandtemperatur; lavtskyllende toiletter og vandbesparende brusere.

Vi skaber velfungende løsninger for vores erhvervskunder over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

Erhvervs bygning

Professionel Rådgivning og Smarte Løsninger

Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro kan du altid kontakte os for professionel rådgivning, sparring og inspiration til dit næste projekt, uanset om det drejer sig om et nyt badeværelse, renovering, eller energioptimering. Vores fornemste opgave er at give både privat- og erhvervskunder samt den offentlige sektor smarte løsninger inden for VVS, badeværelse, bryggers og energieffektivitet.

Uanset om du er en privat kunde eller en erhvervskunde, kan du hente inspiration og modtage digital velfærdsrådgivning fra vores erfarne team. Vi kan guide dig gennem alle faser af din renovering eller nye installation, og sikre at du får den mest optimale løsning.

Ring til os i dag eller skriv til os for at starte din rejse mod et mere funktionelt og energieffektivt hjem eller arbejdsplads. Vi er her for at sikre, at dit næste skridt er både velinformeret og inspirerende.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon