Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Industriinstallationer

Inden for områderne ventilation, klima og procesudsugning sker der løbende en teknologisk udvikling. Ydelse- og effekt øges – styringsmuligheder forfines – og energiforbruget sænkes. Bare de sidste par år har det betydet et utal af nye og avancerede løsninger.

Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro holder vi os ajourført med udviklingen og vi har skabt løsninger inden for:

  • Ventilation
  • Klima
  • Varme- og vandinstallationer
  • Procesudsugning

Løsninger, der er udført i såvel små som store industrivirksomheder.

Metro therm varme erhverv

Optimal drift = lavere driftsomkostninger

Når vi skaber løsningerne er det hver gang vores mål at kombinere optimal drift med lavt forbrug. Sådan sikrer vi kunderne den bedste funktionalitet til laveste pris.

Er installationerne i din virksomhed i orden?

Lad os give dine installationer et tjek – måske har du et stort overbrug af energi, som mindre ændringer kan reducere. I forbindelse med vores tjek udarbejder vi en rapport med forslag til forbedringer, så du kan udnytte ressourcerne optimalt

Vi kommer hos virksomheder og tjekker industriinstallationer over hele Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon