Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Søren B. Jakobsen & Lars Mouritsen
Indehavere
Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Ventilation og indeklima

Hvad er virksomhedens behov?

En velfungerende ventilation og et behageligt klima er altafgørende for virksomhedens arbejdsmiljø – både i produktionen og i administrationen. I nogle tilfælde er det desuden også nødvendigt for at overholde lovgivningen.

Samtidig kan et godt arbejdsmiljø med et sundt indeklima nedsætte antallet af sygedage hos de ansatte. Et velfungerende ventilationsanlæg sikrer et godt og behageligt klima — og vil bidrage til et sundt psykisk arbejdsmiljø og et godt fysisk arbejdsmiljø for dine ansatte.

Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro har stor ekspertise, når det handler om ventilationsanlæg, klimaanlæg og udsugningsanlæg.

Vi installerer nye anlæg – og vi kan foretage optimering af dit eksisterende anlæg.

Når opgaven løses, afdækker vi de konkrete behov, som løsningen så skabes ud fra. Samtidig sikrer vi at løsningen er så energirigtig som muligt. Det kan vi med brug af dagens mest moderne teknologi og optimering.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Skab et sundt indeklima

Et godt og sundt indeklima bliver skabt af et klimaanlæg, hvor luften har en tilpas temperatur, og samtidig ikke føles tung.

Det primære formål med ventilationsanlæg er først og fremmest at fjerne luftforureninger, som løbende kommer fra mennesker, maskiner, overflader og processer. Herefter har anlægget samtidig det formål, at erstatte det gamle luft med ny luft. Det er til gavn for helbredet og evnen til at præstere på sit højeste niveau.

Bedre Bad Aabybro har i mange år sikret et godt og sundt indeklima for en lang række af forskellige typer af virksomheder – herunder handels- og produktionsvirksomheder, offentlige institutioner og foreninger.

Det skaber vi gennem fokus på vores kundens behov og præferencer. Hos os er vi nemlig bevidste om, at der sjældent er en type af anlæg og størrelse, som passer til flere forskellige typer af kunder. Derfor kan du forvente ved valg af Bedre Bad Aabybro, at dine behov og præferencer bliver mødt af vores dygtige og erfarne energispecialister.

Når du vælger Bedre Bad Aabybro, så vælger du en professionel VVS-installatør, som samtidig er BBA Certificeret Energivejleder. Det er din garanti for, at du bliver præsenteret for netop de ventilations- og udsugningsløsninger, som passer til netop dine præferencer og behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Et netværk af viden

Der findes på markedet i dag utallige forskellige mærker og størrelser af anlæg, og markedet er hele tiden i udvikling. Dog kan du trygt stole på, at du ved valg af Bedre Bad Aabybro vælger en professionel VVS-installatør, som løbende er opdateret med ny viden. Det sker gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi. Det er en landsdækkende kæde bestående af over 60 kompetente og erfarne VVS-firmaer. Derved har vi nem og hurtig adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige kollegaer.

Regelmæssig service sparer penge

Med en regelmæssig og korrekt service af dit udsugningsanlæg, ventilationsanlæg og klimaanlæg er du sikret et sundt arbejdsmiljø og optimal drift, hvor energiudgifterne samtidig holdes på et minimum.

Vores speciale: Drifts- og økonomioptimering af industrielle installationer, som giver virksomheder markante besparelser på energiregningen.

Kontakt os allerede i dag, og hør mere om hvilke muligheder, som vi kan tilbyde dig. Vi står altid klar til besvarelse af dine eventuelle tvivlsspørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

Vi skaber indeklima- og ventilationsløsninger hos vores erhvervskunder i Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 270 700
lm@nybro-aps.dk

Søren Jakobsen og Lars Mouritsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon