OM OS

Ny-Bro VVS & Ventilation – Bedre Bad Aabybro er en moderne og dynamisk virksomhed, der startede sine aktiviteter i 2005. Som håndværksvirksomhed løses opgaver i hele det Nordjyske område for:

• Private

• Private virksomheder

• Offentlige virksomheder og institutioner

Som en del af vores VVS-aktiviteter udfører vi også energimærkning, energitjek og rådgivning omkring bad, energiløsninger og VVS-opgaver i almindelighed.

Vores aktiviteter er mangeartede og spredt ud over et stort område: Vi servicerer kunder i Thy, Vendssyssel, Himmerland, herunder i Fjerritslev, Brønderslev, Hjørring, Dronninglund, Aalborg, Støvring, Skørping og Løgstør.

Lad Bedre Bad Aabybro løse dine problemer. Du bestiller os til løsning af dine opgaver her.

Vi kan kalde os for

Bedre Bad Aabybro er din professionelle VVS-installatør til løsning af en bred vifte af VVS- og energiopgaver. Vi er samtidig stolte af, at kunne kalde os for BBA Certificeret Vådrumsinstallatør og Energivejleder. Det er din garanti for, at vi har vores faglighed og viden i top. Derfor kan vi tilbyde effektive løsninger af dine opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud, eller hvis du måtte have eventuelle spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer her.

Et netværk af vidensdeling

Vi er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi, som er bestående af professionelle VVS’er med et højt fagligt niveau. Derved har vi hurtig og nem adgang til vidensdeling. Det betyder, at vi løbende er opdateret med de nyeste trends, materialer og arbejdsteknikker, som netop findes i markedet. Vi kan derfor med stolthed kalde os for en moderne VVS-installatør.

Kunden i fokus

Hos Bedre Bad Aabybro er vi bevidste om, at ingen af vores kunders har de samme behov. Derfor er det sjældent, at én løsning passer til flere kunder. Når du vælger os, som din samarbejdspartner kan du derfor være sikker på, at vi skræddersyer en løsning efter netop dine præferencer.